Friday, September 11, 2015

Un Bătrânel Așteaptă Cu Un Buchet De Flori La Aeroport - Continuarea Îți Va TOPI Inima !!!

Imaginile din videoclipul de mai jos vă vor confirma ideea cum că romantismul și dragostea nu au limită de vârstă. Acest bătrânel a impresionat o planetă întreagă cu gestul pe care l-a făcut pentru ființa pe care o iubește cel mai mult pe acest pământ. Peste 60 de milioane de oameni au vizionat aceste imagini și aproape tuturor le-a topit pur și simplu inima cu gestul său.

Imaginile au fost surprinse în aeroportul din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, iar acesta a părut pur și simplu ca un îndrăgostit la prima întâlnire. Cum s-a prezentat el cu buchetul de flori și așteptând nerăbdător va face invidioasă orice femeie acesta fiind pur și simplu modelul bărbatului ideal care după o căsnicie de zeci de ani reușește să mențină vie această flacără a iubirii.

Momentul în care apare partenera de viață a acestuia este unul din cale afară de emonționant aceștia se privesc precum doi adolescenți și se iau în brațe pentru câteva secunde apoi se sărută și bărbatul îi oferă florile în semn de dragoste și prețuire. Se vede că și partenera lui a așteptat cu aceeași intensitate și același patos revederea dintre ei.

Bărbații ar trebui să ia exemplu de la acest adevărat gentelman și să își trateze iubitele în același fel cum ne învață acest bătrânel. Indiferent de vârstă trebuie să menții vie flacăra iubirii prin gesturi precum acesta și altele și prin respectul care i se cuvine oricărei femei. Numai așa putem spera la un viitor mai bun chiar și cel al relațiilor și o lume mai iubitoare de care să fim sinceri cu toții avem mare nevoie în zilele acestea pline de evenimente care numai iubire și bunătate nu ne inspiră.

No comments:

Post a Comment