Sunday, September 27, 2015

A Luat 5 Carioci În Mână Și A Început Să Deseneze - REZULTAUL Mi-a Depășit Orice Așteptări !!!

Caligrafii sunt o specie destul de rară în zilele noastre în care suntem parcă obligați din ce în ce mai multă să scriem la aceste mașini electronice și să imprimăm scrisul pe foaie fără să mai utilizăm noi un stilou sau un alt instrument de scris. Caligrafia va rămâne totuși arta pe care scrisul imprimat nu o va atinge niciodată. Veți urmări in imaginile videoclipului de mai jos ceva ce numai câțiva oameni pot face în lumea asta în zilele noastre un adevărat artist caligraf.

Acest videoclip de doar 2 minute poate trezi în oricare dintre cei ce îl vor viziona dorința de a putea scrie într-un asemenea mod minunat cum nu mulți sunt în stare. Este adevărat că pentru ajunge la un asemenea stil de scris îți trebuie o mulțime de ore de practică dar și în momentul când vei deprinde cu adevărat această artă te vei simți cu totul și cu totul special și la fel te vor vedea și cei din jurul tău.

Veți putea vedea în imaginile acestui clip câteva tipuri impresionante de caligrafie. La fel ca și în celelalte arte caligrafia cere o precizie de ceasornic în mișcări. Trebuie să fii foarte atent când schimbi presiunea pe care o pui asupra peniței ce se mișcă pe foaie, trebuie să fii atent la formal literelor și mai ales la poziția acestora pentru a creea întotdeauna senzația că acestea parcă apar de nicăieri.

Seb Lester este artistul care v-a prezentat acest tutorial, acesta după cum ați putut vedea nu a folosit numai penița obișnuită el fiind capabil să scoată o adevărată operă de artă folosind și un banal marker, sau chiar 5 în același timp.

Youtube.com

No comments:

Post a Comment