Friday, September 11, 2015

Nu o Să-ți Vină Să Crezi Ce Făcea Menajera Asta În Casă Când Stăpânii Erau Plecați !!!

Un bărbat din Statele Unite ale Americii avea niște bănuieli în legătură cu noua menajeră pe care a angajat-o în casa lui și atunci a decis că este necesar să rezolve acest caz montând un sistem de camere de supraveghere în toată casa pentru a vedea ce face cu adevărat aceasta în timpul programului și cât timp el este plecat la serviciu. Imaginile le puteți urmări și dumneavoastră mai jos și sunt cu adevărat spectaculoase.

Odată cu plecarea acestuia la locul de muncă menajera se instalează confortabil în bucătărie și își toarnă un pahar de suc natural dar mai neîndemânatică din fire aceasta se pătează pe cămașa ei lejeră pe care o purta și este nevoită să o pună la spălat. Dacă e rost de spălat atunci aceasta mai ia niște haine ale bărbatului de casa căruia avea grijă și împreună cu ale ei le pune în mașina de spălat.

În continuare aceasta rămâne într-o ținută sumară doar în lenjerie și începe să facă treburile de zi cu zi astfel rămasă. Proprietarul casei a rămas pur și simplu înmărmurit când a văzut aceste imagini acum probabil datorită îndrăznelii femeii de a umbla așa în timpul zilei prin casa lui sau cine știe din ce alte motive.

După ce termină cu toate treburile aceasta în aceeași tinută lejeră începe să se relaxeze făcând puțin sport și chiar jucându-se pe consola de jocuri video a bărbatului. În final istovită după atâta muncă decide să se îmbrace la loc cu hainele ei acum curate și să îl aștepte cuminte pe proprietarul casei care urmează să vină de la serviciu.

No comments:

Post a Comment