Sunday, September 27, 2015

O Fetiță S-a Dus Cu Tăticul La Pescuit, Când A Văzut Ce Prinde cu Undița De Jucărie A Luat-o RAZNA !!!

În general se știe faptul că bărbații sunt mari amatori de pescuit. Acesta era într-o vreme o bună metodă de relaxare la sfârșit de săptămână după cele cinci zile de muncă intensă. Se adunau de obicei prietenii și stăteau aproape toată ziua pe baltă fie că prindeau sau nu pește aceștia știau cum să întrețină atmosfera astfel încât să se relaxeze, capturile fiind doar un bonus pe acea vreme.

Odată cu trecerea anilor pescuitul are acum o altă imagine. Această metodă de relaxare s-a transformat mai nou într-un sport astfel că cei ce participă fie alături de concurenți necunoscuți sau în competiție cu prietenii trebuie să își procure instrumente de pescuit de ultimă generație pentru a prinde capturile cee mai mari și a îi întrece pe cei cu care se află în cursă. Acest tip de pescuit este pe principiul prinde și eliberează ceea ce înseamnă că la finalul zilei vei fi rămas doar cu gloria peștele revenind la loc de unde l-ai capturat.

În imaginile din acest videoclip puteți vedea cum un tătic și-a luat fetița în vârstă de doar 5 anișori cu el la o partidă de pescuit de tipul celor de care vă aminteam mai la început. Acesta i-a cumpărat și micuței o undiță de culoare roz cu care să se poată bucura și ea de cele câteva ore pe care le petrec împreună în mijlocul lacului.

Dar iată că deodată un lucru ciudat se întâmplă. Undița fetiței trage și aceasta începe să aducă la barcă ușor ușor cu mulineta de jucărie un pește. Tatăl acesteia foarte bucuros o ajută să îl tragă dar când vede la sfârșit ce captură impresionantă a avut fetița lui folosind o undiță de jucărie a luat-o pur și simplu razna.

No comments:

Post a Comment