Wednesday, September 2, 2015

SIGUR o să îți placă ASTA !!! Învață Să Îți DESENEZI Mâna 3D Singur !!!

Ceea ce veți vedea la în videoclipul de mai jos vi se poate părea banal la prima vedere dar când veți vedea rezultatul final cu siguranță veți fi foarte încântați și veți încerca și voi să faceți același lucrul. Fata din imagini pare a-și trasa conturul mâinii pe o foaie de hârtie dar după aceea cu ajutorul unor markere și a liniilor trasate cu acestea reușește să creeze cea mai spectaculoasă imagine 3D a unei mâini umane.

În ultimii ani au ieșit la iveală o mulțome de artiști care au ca domeniu de specialitate desenul 3D, fie el pe hârtie sau mai nou chiar stradal. Așadar putem spune că ne aflăm în secolul 3D deoarece acum totul pe asta se bazează de la filmele de scurt sau lungmetraj care au început să fie difuzate în cinematografe 3D, la desenele care par desprinse din realitate realizate în acestă tehnică.

Tehnica 3D sau trimdimensională cum este de fapt denumirea reprezintă o tehnică de proiectare a obiectelor din realitate cu ajutorul celor 3 dimensiuni înălțime, lățime și adâncime. De obicei redarea unei astfel de imagini 3D se face într-un suport cu două dimensiuni adică un plan.

Chiar dacă pare incredibil pentru mulți dintre dumneavoastră filmele 3D au apărut acum mai bine de 100 de ani mai precis în anul 1894 când un britanic a inventat un sistem unic la vremea respectivă de redare a peliculelor 3D. Tehnica era compusă din două filme care rulau simultan pe un ecran unul lângă celălalt și unite de un dispozitiv numite stereoscop. Pe data de 27 spetembrie 1922 în metropola americană Los Angeles publicul larg a avut acces la primul film de acest tip care se numea The Power of Love. Acestea au revenit în atenția publicului după anul 1950 dar cu adevărat amploare industria filmelor 3D a luat după anul 2003.

No comments:

Post a Comment