Tuesday, September 15, 2015

Imagini De Colecție - Adrian Păunescu vs. Corneliu Vadim Tudor !

Pe data de 14 septembrie 2015 s-a stins din viață cel care a fost supranumit Tribunul. Corneliu Vadimi Tudor a fost o imagine foarte mediatizată mai ales după căderea comunismului când acesta a intrat în politică și a pus bazele Partidului România Mare. Discursul său spumos la adresa întregii clase politice i-a atras simpatia multora dintre oamenii obișnuiți lucrul acesta reflectându-se și în cariera lui politică fiind senator în parlamentul României în perioada 1992-2008, ba chiar mai mult candidând aproape la toate alegerile prezidențiale din perioada de după 1989 și fiind chiar aproape să câștige în anul 2000.

Despre acesta părerile personalităților publice au fost întotdeauna diferite știindu-se și faptul că el a intrat în conflict cu o mulțime de politicieni cum ar fi Traian Băsescu, Ion Iliescu și mulți alții ba ajungând la conflicte și cu oameni pe care la un moment dat i-a avut aproape cum ar fi Gheorghe Funar sau George Becali.

În ceea ce privește activitatea lui ca scriitor acesta s-a remarcat încă de pe vremea de dinainte de 1989 când compunea poezii înălțătoare pentru conducerea partidului și se știa că este un apropiat al cuplului prezidențial. Acest lucru i-a atras mai târziu critici mai ales când a ieșit în față cu un discurs anti-comunist, mulți acuzându-l de parvenitism.

În imaginile din videoclipul de față puteți să vedeți o ultimă discuție avută cu bunul său prieten Adrian Păunescu cu câteva zile înainte de moartea acestuia în care Corneliu Vadim Tudor face o afirmație care parcă prevestește faptul că prietenul său nu va mai avea prea multe zile printre noi.

No comments:

Post a Comment