Saturday, September 19, 2015

A Luat O Cutie Goală De Coca-Cola Și I-a Tăiat Capacul, DAR Ce A Făcut După M-A IMPRESIONAT !!!

Probabil de multe ori v-ați încurcat prin casă de vechile cutii de Coca-cola sau alte sucuri pe care le-ați consumat și ați uitat să le aruncați. De acum încolo însă nu se va mai întâmpla acest lucru pentru că dacă veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos veți găsi soluțiile optime pentru aceste cutii de suc goale care nu sunt chiar atât de inutile precum v-ați putea imagina după cum vă va arăta această gospodină.

În primul rând trebuie cu un desfăcător de conserve să tăiați capacul de sus al cutiilor pentru a putea să vă folosiți cum trebuie de ele. Așadar după ce ați făcut operațiunea pe care v-am indicat-o mai înainte aveți acum la dispoziție trei soluții geniale pentru gospodăria dumneavoastră.

În primul rând puteți să vopsiți aceste cutii într-o singură culoare și să plantați în ele diverse floricele sau mirodenii pe care le-ați așeza de obicei în grădină. Puteți de asemenea să scrieți pe fiecare dintre cutie ce plantă conține pentru a vă fi mai ușor. Pe lângă utilitatea acesto cutii în care puteți ține diverse plante beneficiați și de un efect vizual de invidiat din partea celor ce vor vedea cum le-ați utilizat.

În al doilea rând puteți să lipiți 6 astfel de cutii din același sortiment sau vopsite în aceeași culoare și să puneți în ele tot ce aveți în bucătărie de la furculițe de unică folosință la paie pentru diverse băuturi și multe altele. În al treilea rând dacă le vopsiți și lăsați doar partea pe care scrie numele le puteți utiliza pe post de suport pentru lumânări astfel nu veți mai avea probleme cu ceara topită care pică în locuri nedorite.

No comments:

Post a Comment