Friday, September 4, 2015

S-a Dat Șmecher La Prieteni Că Trage Copacul cu Camioneta, DAR Când A Turat-o Am LEȘINAT de RÂS !!!

Bărbatul din imagini a reușit să facă cel mai viral videoclip de pe internet în ultimele zile cu ideea sa năstrușnică. Eu unul personal am râs cu lacrimi când am văzut ce l-a dus mintea pe acesta și sunt convins că și dumneavoastră veți râde la final cu poftă când veți vedea deznodământul.

Acum aproape o săptămână după o întâlnire cu prietenii săi cu care a ieșit în oraș un bărbat din Statele Unite ale Americii a sfârșit prin a pune un pariu cu aceștia care la prima vedere pare imposibil de realizat. Probabil că după consumul mai multor beri învăluit de aburii alcoolului acesta a crezut că poate muta munții din loc și a acceptat o provocare prin care va trage cu mașina personală un copac direct din rădăcini.

A doua zi dimineață și-a dat seama ce prostie a făcut dar era prea târziu să mai dea înapoi deoarece în câteva ore prietenii săi veneau la locul stabilit pentru a vedea cine va câștiga până la urmă pariul. Vă dați seama că orice mașină obișnuită fie ea și o camionetă Dodge ca cea din imagini nu poate să scoată din pământ un copac vechi de 100 de ani cu rădăcini din cele mai adânci și bine ancorate în sol.

Dar bărbatului i-a venit între timp o idee genială prin care a sperat să iasă câștigător sau măcar să nu piardă pariul și să pice la pace cu prietenii lui. Aceștia erau pregătiți deja să vadă scena când bărbatul a dat drumul la motor și chiar se cândeau că își va rupe mai mult ca sigur bara de protecție din spate de care era ancorat copacul. Și totuși când acesta a turat mașina a început să se deplaseze în față iar de după copacul care trebuia tras a apărut legat de aceasta un copăcel cu rădăcina în ghiveci de dimensiuni mult mai mici. La final după o porție sănătoasă de râs aceștia au picat la pace și nimeni nu a pierdut sau câștigat ceva decât doza de bună dispoziție.

No comments:

Post a Comment