Monday, September 7, 2015

Metoda prin care să scapi definitiv de negi !!!

După cum probabil bine știți negii sunt o afecțiune la nivelul pielii care nu prezintă un pericol foarte mare din punct de vedere medical dar este unul din cale afară de inestetic. Aceștia se manifesta în forma unor unflături externe care nu prezintă riscul de apariție al cancerului și care de obicei ies în zona mâinilor și cea a picioarelor și sunt însoțite de mâncărimi dar nu prezintă nici un fel de durere.

Printre tratamentele naturiste care vă ajută la scăparea de aceste tumori externe se enumeră cel cu suc de rostopască. Negii sunt tamponați cu acest suc de aproximativ 3-4 ori pe zi iar acest proces trebuie repetat aproximativ patru săptămâni. La sfârșitul acestuia negii ar trebui să fie uscați și să cadă.

Un alt tratament care poate fi aplicat pentru tratarea acestora și tot cu o plantă ce se găsește în aer liber este acela cu suc de păpădie sau de pelin. Acestea se aplică înn comprese și sunt extrem de eficiente în tratarea și scăparea definitivă a neplăcerilor cauzate de apariția negilor.

O altă alternativă este cea cu semințe de busuioc. Se iau câteva astfel de semințe și mai întîi se pisează, după acest proces semințele pisate sunt amestecate cu unt proaspăt de vacă. Acest amestec ar trebui să vă scape de negi pentru totdeauna în zonele unde a fost aplicat.

Un ultim tratament este tinctura făcută din lăstare de tuia și ienupăr care se prepară în felulu umrător: Se iau lăstarele din plantele mai sus amintite și într-un procent de 20% se amestecă cu vodcă. Acestea sunt lăsate la macerat pentru o perioadă de aproximativ trei săptămâni. După obținerea tincturii ea se aplică pe suprafețele negilor aproximativ de 2-3 ori pe zi. Acest tratament naturist trebuie urmat cu strictețe până când negii dispar definitiv dar nu mai mult de 5 săptămâni. Multi dintre cei care au făcut un astfel de tratament au semnalat dispariția acestora cu mult mai repede.

No comments:

Post a Comment