Sunday, September 13, 2015

SIMPLU și UȘOR - Cum Repari Orice Fermoar Stricat În Câteva Secunde !!!

Fiecare dintre noi s-a confruntat la un moment dat cu coșmarul fermoarului stricat. Acel moment în care te pregătești să pleci de acasă dar ca un făcut acesta se blochează sau pur și simplu nu se mai închide. Pentru această am găsit rezolvarea perfectă în imaginile din clipul de mai jos în care este prezentată metoda cea mai simplă, mai eficientă și mai puțin costisitoare.

Datorită acestei tehnici estrem de simple fermoarele hainelor tale nu vor mai avea vreodată probleme și le vei putea purta pe acestea până când vor ajunge să se demodeze. Tot ce ai nevoie pentru această operațiune este un clește cu vârful ascuțit cu ajutorul căruia partea inferioară a fermoarului trebuie strânsă ușor. În cazul în care după ce l-ai ajustat prima dată acesta nu funcționează în continuare atunci va trebui să repeți procesul până la momentul în care va funcționa perfect.

Fermoarul este o parte a articolelor vestimentare care ajută la încheierea lor. Acesta este compus din două rânduri de lame care sunt alăturate față în față și care se întrepatrund utilizând o piesă care alunecă de la un capăt la celălalt printre ele. Zilnic în întreaga lume sunt produse câteva miliarde de fermoare. Dar puțini știu că acest obiect nu a avut succesul de care se bucură în ziua de azi de la început.

Primele tipuri de fermoare au fost inventate în jurul anilor 1850 dar nu s-au bucurat nici pe departe de succesol celor din ziua de azi deoarece erau dificil de utilizat iar pe vremurile respective multe obiecte vestimentare veneau cu un manual de instrucțiuni de utilizare a fermoarelor. După anul 1925 acesta devine un accesoriu al obiectelor de vestimentație extrem de utilizat iar până la finalul anilor 40 erau produse anual peste un miliard de astfel de fermoare.

No comments:

Post a Comment