Saturday, September 5, 2015

O chelneriță a scris ceva pe bon unor clienți - Când a ajuns acasă și a văzut urmările a leșinat !!!

Dacă nu credeați că există minuni pe lumea aceasta atunci ar trebui să vedeți reportajul acesta și să vă convingeți cu ochii și urechile dumneavoastră. Povestea acestei tinere care a făcut un umil gest de recunoștință a ajuns virală și a făcut înconjurul lumii într-un timp foarte scurt.

Doi pompieri din orasul american New Jersey au ieșit dis de dimineață din tura de serviciu și s-au oprit la un bar pentru a lua masa de dimineață. Aici chelnerița pe nume Liz Woodward i-a auzit cum vorbeau despre lupta de noaptea trecută cu flăcările și când le-a adus nota la final aceasta le-a scris câteva rânduri în care le mulțumea pentru tot ceea ce fac pentru comunitate, că sunt un exemplu pentru ceilalți și că le va achita ea masa din acea dimineață.

Pompierii au fost copleșiți de gestul fetei și au postat biletul lăsat de aceasta pe conturile de Facebook. Acesta le recomanda în postare tuturor celor ce mai trec prin acel local să îi lase tinerei cu suflet nobil un bacșiș cât mai consistent. Alături au atașat și o fotografie cu localul.

Mai târziu aceștia au aflat și faptul că tatăl lui Liz se afla paralizat de o lungă perioadă de timp iar aceasta avea deschisă o pagină prin care îi ruga pe binevoitori să doneze pentru ca tatăl ei să poată beneficia de o mașină specială pentru a se putea deplasa. Pompierii au decis atunci să se mobilizeze îmoreună cu prietenii lor virtuali și au cerut ajutorul acestora pentru a îi face tatălui lui Liz rost de cele necesare.

În decursul câtorva zile tânăra Liz a strâns în contul deschis pentru ajutorarea tatălui ei o sumă de peste 70 de mii de dolari de 4 ori mai mare decât cea necesară pentru achiziționarea vehiculului de care acesta avea nevoie.

Aceasta vizibil emoționată a declarat că nu a făcut gestul pentru a aștepta o răsplată ba chiar un zâmbet din partea acestora ar fi fost suficient, dar se pare că în lume încă mai există speranță în bună înțelegere și bunătate între oameni . Se pare că și un gest atât de mic poate să conducă la schimbarea în totalitae a unei vieți omenești.

No comments:

Post a Comment