Friday, September 25, 2015

Un Concurent De La X Factor România I-a Băgat Pe Jurați Sub Masă !!!

Concursurile de talenete apar tot mai des pe micile ecrane pentru a capta atenția publicului din întreaga lume. Cum era de așteptat și românii au preluat principalele show-uri de televiziune de acest gen care sunt promovate în străinătate și le-au adaptat la spiritul autohton. După cum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos drumul este lung și anevoios când vine vorba de a descoperi un talent nou, dar măcar îl poți străbate cu zâmbetul pe buze.

Un concurent pe numele său Florian Costan a reușit la propriu să-i bage sub masă cu prestația lui pe jurați de la X Factor România. Ce a făcut el mai precis? Nimic special decât a interpretat exact așa cum a putut el mai bine melodia lui Dan Bitman ”Și îngerii au demonii lor”. De aici și până la a-l vedea la propriu pe Horia Brenciu sub masă nu a fost cale lungă.

Florian Costan a mai luat contact în trecut cu scena acesta fiind fost dansator al trupei Body & Soul care a cunoscut celebritatea după anul 2000. După ce s-a lăsat de dans acesta a început să lucreze contabil dar se pare că marea lui dragoste a rămas scena și a zis de ce să nu încerce de data aceasta din postura de rol principal pe aceasta.

Așteptările lui au fost spulberate însă de cei trei jurați. La sfârșitul prestației aceștia au avut cuvinte care mai de care mai umilitoare la adresa lui. L-au luat practic la mișto pentru întreaga prestație și acesta a fost nevoit să se declare învins în fața lor după cei trei ”NU” pe care i-a primit și care l-au trimis înapoi acasă în aceiași pași repezi și mărunți cu care a pătruns la început pe scena audițiilor X Factor.

No comments:

Post a Comment