Monday, September 28, 2015

Pescarii Se Aliniază În Apă - Dar Ce Se Întâmplă În Continuare E De-a Dreptul Neașteptat !!!

În cele ce urmează veți vedea ce înseamnă cu adevărat comuniunea dintre om și natură, mai precis comuniunea dintre acesta și animalele planetei. Pregătiți-vă să vedeți ceva ce nici măcare prin gând nu v-a trecut vreodată. Urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și veți înțelege cu adevărat de ce trebuie să prețuim natura și să avem grijă de ea.

În ultimii ani un fenomen ciudat a luat amploare în zona Laguna din Brazilia. Aici un grup de pescari a reușit ceva ce nimeni nici măcar nu ar fi gândit. Aceștia au creat o legătură specială cu delfinii care populează apele din apropiere. Cât de specială este legătura? Este într-atât de specială încât nici un pescar nu merge să prindă pește până nu primește semnalul delfinilor care îi ajută întotdeauna să își câștige existența.

A devenit un ritual ca aceștia să aștepte ca prietenoasele mamifere marine să iasă și să le dea semnaul cânt trebuie să arunce plasele pentru a le scoate mai apoi pline de pește. Metoda aceasta este atât de eficientă încât pescarii au renunțat de mult la momeli și tot felul de trucuri utilizate atunci când vrei să prinzi o cantitate mai mare de pește asta pentru că delfinii fac toată treaba pentru aceștia.

Se pare că există anumite specii de pești care migrează în fiecare an timp de aproximativ o lună de zile spre țărmuri. Delfinii sunt cei care îi redirecționează pe aceștia drept în plasele pescarilor. Aceștia din urmă nu rămân nerecunoscători prietenoaselor mamifere și atunci când recupereză peștele din apă au grijă să împartă din captură și cu ajutoarele lor creând astfel un cerc în care ajutorul devine reciproc.

No comments:

Post a Comment