Tuesday, September 8, 2015

A Început Să Cânte Pentru Prietenul Lui Care A Murit - Stai Să Vezi Reacția Juriului !!!

Am mai urmărit reprezentații la concursurile de talente dar vă dau cuvântul de onoare este prima dată când mi-au dat lacrimile când am auzit povestea și interpretarea acestui băiat. Același lucru l-au făcut și jurații, pur și simplu i-a lăsat cu lacrimi în ochi și le-au trebui momente bune în spatele luminii reflectoarelor să-și revină după ce au auzit interpretarea acestuia.

Josh Daniel este numele acestui tânăr care are doar 21 de ani și este de meserie mecanic. Acesta a dorit să participe la show-ul de televiziune X-factor pentru a interpreta o piesă în memoria celui mai bun prieten al său care s-a stins din viață cu aproximativ 2 ani în urmă.

Show-ul de televiziune X-factor a fost creat chiar de unul dintre jurații acestuia mai precis cel mai celebru dintre aceștia Simon Cowell. Show-ul a fost difuzat pentru prima oară în anul 2004 în Marea Britanie și de atunci s-a extins continuu în foarte multe țări de pe mapamond. Formatul acesta este cu 3 sau 4 jurați care își aleg echipele după anumite criterii și le pregătesc pentru galele live. După cum se poate înțelege practic acest tip de show vizeză doar persoanele care au talent și voce pentru a cânta. Câștigătorul acestui show de televiziune încasează un cec destul de frumușel diferit de la țară la țară și în plus îi este produs un prim album de debut.

În România acest spectacol de televiziune a debutat cu primul sezon în anul 2001 și se află în prezent la al 4 lea sezon. Show-ul este transmis la nivel național de către Antena 1. Audițiile au loc în cele mai mari și importante orașe ale țării și se desfășoară în prezența publicului. Prezentatorii X-factor-ului din România sunt celebri matinali Răzvan Simion și Dani Oțil iar juriul și-a schimbat componența de mai multe ori de-a lungul acestor sezoane.

No comments:

Post a Comment