Wednesday, September 16, 2015

Șmecherul Cu Mașină Puternică Provoacă Pe Cine Nu Trebuie La O Liniuță !!!

Asta este o lecție pe care trebuie să o învețe toți șoferii cu mașini puternice care se cred mai presus de lege și nu respectă niciodată limita de viteză și nici pe ceilalți participanți la trafic. Urmăriți așadar în imaginile videoclipului de mai jos ce pățește un șmecher dintre aceștia atunci când îl provoacă pe un necunoscut la o liniuță pe șosea.

Un bărbat din Statele Unite ale Americii se afla în plimbare pe una dintre autostrăzile din apropierea casei sale împreună cu un prieten căruia îi arăta ultima lui achiziție în materie de mașini. Acesta mașină cu mulți cai putere este ideală pentru a te întrece cu orice adversar de pe stradă, dar luați aminte deoarece unele lucruri nu sunt mereu ceea ce par și puteți avea o surpriză asemănătoare acestui șofer.

Când a găsit un șofer cu un Ford Mustang cu geamuri fumurii acesta i-a făcut un semn ajuns în dreputl geamului să facă o liniuță. Cu toate acestea nu a așteptat nici măcar un răspuns din partea celui aflat la volan și a apăsat la maxim pedala de accelerație lăsându-și adversarul în urmă cu mulți metri. Dar în timp ce pasagerul din dreapta filma pentru a imortaliza diferența pe care prietenul lui i-a ”administrat-o” șoferului cu Mustang acesta din urmă a pornit semnalele luminoase care indicau că este o mașină a poliției.

Surpriza celor doi care se aflau în mașina de unde a fost filmat tot evenimentul a fost una de proporții ei încremenind pur și simplu iar șoferul și-a dat seama că nu mai are nici o scăpare și că își va lua cu sigunrană o amendă destul de severă pentru stilul său indisciplinat de a coduce.

No comments:

Post a Comment