Saturday, September 26, 2015

Stăteau Liniștiți La Semafor Și Așteptau, Când Au Văzut Ce Trece Din Stânga S-au Închinat La Dumnezeu !

Un eveniment pe care nu il putem cataloga decât unicat s-a petrecut pe Red Hill Avenue în orășelul Irvine din statul american California. În timp ce se aflau liniștiți la semafor o mulțime de șoferi aveau să trăiască surpriza vieții, aceștia au văzut în fața ochilor ceva ce nu vor mai întâlni vreodată cu siguranță mai ales în acel loc. După ce veți vedea imaginile vă veți convinge și dumeanvoastră că acest lucru este aproape imposibil să se întâmple în condiții normale pe o șosea.

Așadar prin fața celor aflați la semafor a trecut într-o viteză mare un avion de dimensiuni mici care se deplasa printre mașinile aflate pe sensul lui de mers. Se pare că aceast avion îi avea la bord pe un pilot elev care urma cursuri de pilotaj la un club privat și instructorul de zbor al acestuia. Ei au fost se pare nevoiți să efectueze o manevră riscantă și să aterizeze în mijlocul traficului pe o șosea extrem de circulată a acele ore.

Cauzele nu au fost făcute publice în prezent autoritatea federală din statul american California desfășurând cercetări în acest sens pentru a vedea dacă într-adevăr se impunea o măsură de aterizare de urgență ca aceasta care a pus în pericol atât viața celor aflați la bordul avionului dar și a celor aflați în trafic la acele ore.

În orice caz cel ce a reușit să surprindă momentul acesta pe camera video montată pe bordul mașinii sale se poate lăuda cu o poveste care pentru mulți pare incredibilă, și pe bună dreptate este pentru că dacă nu ar fi existat aceste imagini probabil puțini ar fi crezută că așa ceva a fost posibil să se întâmple chiar în mijlocul șoselei circulate intens.

No comments:

Post a Comment