Friday, September 18, 2015

Gestul Miresei Te Va Impresiona Până La Lacrimi !!!

Ceremonia religioasă este probabil una dintre cele mai importante momente din timpul unei nunți. Acest lucru datorită faptului că aici are loc uniunea spirituală în fața lui Dumnezeu și este primită binecuvântarea preotului pentru o căsnicie mai trainică și lipistă de momente cu neînțelegeri sau alte probleme.

Fiecare ceremonie religioasă poate fi unică în felul ei asta depinzând în întregime de miri sau ceilalți participanți la ea sau în principal depinzând de preotul sau preoții care o săvârșesc. Așadar ceea ce veți vedea în imaginile de mai jos este un moment impresionant care are loc chiar în momentul în care tatăl își duce mândru fata spre altar pentru ca aceasta să se unească în fața lui Dumnezeu cu cel pe care îl consideră sufletul ei pereche.

Tânăra se numește Maria Holand Tosse și este din Norvegia. Aceasta l-a ales pe Ronny Eidsvik drept jumătatea ei pentru toată viața iar pentru a îi demonstra acest lucru Maria a decis să îl impresioneze cu interpretarea piesei ”You raise me up” a celebrului cântăreț Josh Groban. Momentul a fost întâmpinat cu emoție de către cei prezenți la eveniment aceștia fiind pur și simplu impresionați de vocea impecabilă a miresei și de sensibilitatea acestei piese.

Surpriza a fost și mai mare în momentul în care și socrul mic, tatăl miresei a interpretat un fragment din frumoasa operă muzicală. În același timp mirele a fost surprins de camerele de luat vederi extrem de emoționat privind cu dragoste și admirație la cea care urma să îi devină soție în doar câteva momente. Finalul este de-a dreptul măreț corul bisericii intrând în ritmul piesei si interpretând alături de mireasă restul melodiei. Această ceremonie religioasă este ceva de-a dreptul unic și sunt convins că veți rămâne impresionați și dumneavoastră după ce veți viziona tot videoclipul.

No comments:

Post a Comment