Wednesday, September 16, 2015

A Vrut Să Lovească Cățelușul Venit La Coșul De Gunoi - Dar A REGRETAT INSTANT !!!

Imaginile pe care le veți urmări vă vor da serios de gândit în ceea ce privește modul dumneavoastră de a acționa sau a percepe lucrurile sau situațiile. Așadar veți înțelege din ce veți vedea în videoclipul de mai jos că atunci când te pregătești să faci rău s-ar putea să ți se întoarcă acest lucru mai repede decât ai crede. Lucrul acesta veți vedea că l-a descoperit și bărbatul de pe aceste imagini.

Camerele de supraveghere surprind un cățeluș aflat într-o parcare care probabil pentru faptul că era nemâncat a încercat să găsească ceva la coșul de gunoi al paznicilor acelei parcări. Ajuns la acel coș nu a găsit mare lucru dar între timp a fost reperat de către un angajat care se întorcea de la toaleta parcării.

Acesta vizibil iritat de prezența câinelui a dorit să îl alunge în cel mai brutal mod cu putință. El și-a luat un avânt destul de mare și a vrut să îl izbească cu piciorul pentru a-l face să plece. În acel moment probabil o forță divină i-a dat o pedeapsă pe măsură astfel încât să îl învețe minte și să nu mai trateze așa ființele din jurul său fie ele și animale care până la urmă nu îi făcuse nimic rău ci doar încerca să supraviețuiască din resturile lăsate la gunoi.

Această întâmplare este într-adevăr foarte relevantă dacă stăm să o analizăm la un nivel mai avansat. Așadar se spune că există karma în toate și din ce vedeți în aceste imagini nimic nu este mai adevărat. Este știut faptul că atunci când faci fapte bune mereu vei fi răsplătit la un moment dat chiar atunci când te aștepți mai puțin. Același lucru dar în sens invers este atunci când faci sau vrei să faci rău cuiva, pedeapsa poate veni chiar înainte de a face acțiunea propriu-zisă.

No comments:

Post a Comment