Sunday, September 27, 2015

O Concurentă Leșină Pe Scena X Factor, DAR Nu O Să-ți Vină Să Crezi Reacția Mamei !!!

Sezonul acesta a specatcolului de talente muzicale X Factor se pare că a început cum nu se poate mai rău. După ce zilele trecute v-am prezentat un concurent care a reușit să îi bage pe jurați sub masă de râs efectiv, și să îl enerveze mai mult ca sigur pe Dan Bitman prin modul în care a interpretat piesa acestuia ” Și îngerii au demonii lor ” astăzi veți vedea o concurentă cu totul și cu totul specială dar care s-a făcut remarcată nu prin vocea ei ci prin cu totul altceva. Umrăriți imaginile din videoclipul de mai jos și veți vedea ceva ce nu s-a mai pomenit în istoria televiziunii din România.

Tânăra adolescentă Sabrina Fabian a apărut în fața juriului emisiunii X Factor România îmbrăcată destul de neadecvat pentru cei doar 16 anișori ai ei. Ea a ales un costum de piele roz cu care a vrut să îi impresioneze atât pe membri juriului cât și pe spectatorii aflați în sală. Tot din costumație a făcut parte și o pereche de role astfel că aceasta s-a prezentat ca o adevărată păpușă Barbie. De altfel ea este conoscută publicului chiar pentru numele de ”Barbie de România” apărând pe la diferite emisiuni de televiziune.

Reprezentația acesteia pe melodia trupei Aqua a început fulminant aceasta părând chiar desprinsă din videoclipul piesei dar în momentul când a deschis gura și a început să cânte toată imaginea pe care și-o crease în fața juriului s-a năruit.

Văzând că aceștia încep să o ia la mișto adolescenta s-a oprit din cântat și a început să mimeze niște lacrimi în mijlocul scenei, dar nimeni nu a băgat-o în seamă astfel că după doar câteva secunde aceasta a ajuns la podea în fața mlțimii stupefiate. Continuarea o să vă lase cu gura căscată. Priviți reacția mamei acesteia și după aștept părerile dumneavoastră...

No comments:

Post a Comment