Wednesday, September 23, 2015

Trei bătrânei au apărut pe șcenă abia târâindu-se, DAR ce urmează după e de povestit nepoților !!!

Vă dau cuvântul meu de onoare că atunci când o să am vârsta de 70 de ani vreau să am pofta de viață pe care o veți vedea în imagnile din videoclipul de mai jos la acești trei bătrânei. Aceștia au reușit să lase audiența cu gura căscată prin prestația lor absolut superbă și au făcut cu aceasta înconjurul lumii adunând pe Youtube aproape 10 milioane de vizualizări.

Apariția celor trei bătrâni în fața publicului are loc în aplauzele acestuia dar nimic nu avea să trădeze din reacțiile lor ceea ce va urma în continuare și ce moment superb au pregătit pentru cei prezenți. Mai mult decât atât când au intrat pe scenă aceștia au avut atitudinea unor oameni în vârstă cu diverse probleme de sănătate cum ar fi dureri de spate, articulații care îngreunează mersul și tot așa.

După câteva momente de tăcere în boxele montate pe scenă au început să răsune ritmurile unei celebre melodii a legendarului Michael Jackson. Atunci când s-au auzit primele sunete din ”Billie Jean” cei prezenți și-au dat seama că nu vor avea de aface cu un moment artistic obșnuit știind faptul că dansul acestei melodii este o invenție proprie a celui mai mare artist pop din toate timpurile.

Având în vedere faptul că videoclipul este filmat în Seal Beach,California, Statele Unite ale Americii chiar în anul 2009, an în care Michael Jackson a încetat din viață putem spune că acești bătrânei au vrut să îi aducă un omagiu celui care a încântat sufletul și privirea a miliarde de oameni de-a lungul timpului cu prestațiile lui artistice.

No comments:

Post a Comment