Thursday, September 24, 2015

Melteanu Cu Touareg Face Manevră Criminală Chiar În Fața Loganului !!!

Traficul din ce în ce mai aglomerat în București și nu numai face de multe ori ca șoferii să își piardă și cea mai mică urmă de răbdare. Acest lucru nu va fi benefic niciodată atât pentru cel care se enervează cât și pentru ceilalți participanți la trafic. Pentru a vă da seama de dimensiunile acestor vorbe vă invit să urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și astfel veți înțelege de ce este important să fii răbdător și calm la volan.

Se pare că într-una din diminețile trecute în zona Miorița de la intrarea în București a avut loc un eveniment extrem de neplăcut întâmplat la orele dimineții în traficul aglomerat. Un șofer posesor al unui autoturism Volkswagen Touareg se pare că a avut un moment de rătăcire sau poate de neatenție și a fost la un pas să provoace o mare tragedie.

Șoferul Touaregului a tăiat pur și simplu banda de mers și a intrat mai mult ca sigur voit într-un autoturism marca Dacia Logan care circula regulamentar pe banda din mijloc al sensului de mers. În urma imapctului autotursimul Logan a fost proiectat în afara carosabilului fiind la câțiva metri de a spulbera un pieton aflat în trecere pe trotuarul din dreptul accidentului.

Imediat după gestul inexplicabil al șoferului cu Volkswagen normal ar fi fost ca acesta să se oprească pentru a vedea ce a lăsat în urmă dar se pare că a preferat să își continue drumul ceea ce ne face să înțelegem că acțiunea lui a fost mai mult ca sigur premeditată. Acesta totuși nu a știut că din spate este filmat de camera unui șofer aflat în trafic și astfel poliția va putea să îl identifice și să îl pedepsească conform legii pe acest șofer cu sânge rece.

No comments:

Post a Comment