Thursday, September 3, 2015

Cum Să Elimini Zgârieturile De Pe Ecranul Telefonului Tău !!!

În ziua de azi gadgeturi-le cu ecran tactil sunt la mare căutare, de fapt dacă stăm bine și ne gândim în proporție de aproape 100% acum se vând numai asemena smartphone-uri, tablete și alte nebunii. Un astfel de ecran atrage de la sine și multe bătăi de cap celor ce utilizează acest tip de device-uri deoarece zgârieturile sunt la ordinea zilei. Fie că îl ținem în buzunar alături de alte obiecte fie că pur și simplu îl scăpăm sau fie că nu ii facem nimic mereu se găsește să apară câte o zgârietură parcă de nicăieri și atunci suntem foarte dezamăgiți.

În imaginile ce urmează veți vedea trei modalități prin care veți scăpa de zgârieturile de pe ecranul telefonului dumneavoastră mobil. Aceste metode nu sunt deloc costisitoare și vă vor garanta 100% scăparea de zgârieturile de pe ecran scăpându-vă astfel de toate durerile de cap.

Pentru prima metodă de curățare a zgârieturilor aveți nevoie de o pastă de dinți obișnuită care aplicată pe o lavetă de microfibre va mângâia ecranul telefonului dumneavoastră doar cât să îl atingă. După aceasta veți curăța cu o altă lavetă curată și ați scăpat de zgârieturi. A doua metodă presupune utilizarea unui amstec de bicarbonat de sodiu cu apă. Puneți în cantități prorporționale și aplicați cu aceiași tehnică de mai sus pe ecranul zgâriat. Rezultatul ar trebui să fie un ecran lucios și fără inesteticele linii ale zgârieturilor.

Ultima tehnică prezentată este cea prin care se utilizează un polish de tipul Cream Mint. După aplicarea mai apăsată față de celelalte două tehnici amintite mai sus veți observa însă același rezultat și anume un ecran impecabil și gata în orice moment să nu trădeze vechimea sau uzura telefonului dumneavoastră.

No comments:

Post a Comment