Tuesday, September 1, 2015

Cum Ești SPIONAT În Tot Ce Faci Prin Intermediul WINDOWS !!!

Nu m-aș fi așteptat niciodată la așa ceva din partea celor de la Microsoft. Am utilizat cu încredere toate produsele lor de la programe până la componente hardware dar după ce am văzut imaginile din videoclipul de mai jos am să renunț în cel mai scurt timp la tot mai ales la Windows 10. Am crezut la început că este doar o glumă, dar nu aceștia îți urmăresc fiecare mișcare din calculatorul pe care este instalat un astfel de sistem de operare.

Microsoft este cunoscută ca fiind cea mai mare companie care produce software din întreaga lume. Aceasta este originară din Statele Unite ale Americii. Are la momentul de față aproape 100.000 de angajați distribuiți în peste 100 de țări pe întreg mapamondul. De multe ori când este menționat numele companiei se folosesc inițialele MS aceasta fiind cea mai celebră prescurtare.

Sediul companiei Microsoft se află în Redmond, Washington. Piatra de temelie a acestei companii a fost pusă de binecunoscuții Bill Gates și Paul Allen la data de 4 aprilie, anul 1975. A început să domine piața de specialitate după prima jumătate a anilor 80 când a perfecționat sistemul de operare MS-DOS, cel care a fost înaintașul Windows-ului. Primul sistem de operare Windows a fost lansat la sfârșitul anului 1983 în luna noiembrie la cel mai mare hotel din New York City.

Microsoft își face simțită prezența și în țara noastră încă din primii ani după revoluție, mai precis în anul 1992. Cele două centre create la noi au activități diferite. Dacă cel din București se ocupă de suportul tehnic, centrul din Timișoara se ocupă de dezvoltare unul dintre proiecte fiind și celebrul motor de căutare al acestora, Bing. În total compania are peste 300 de angajați în țara noastră.

Compania se află în continuă expansiune în ultimii zece ani achiziționând mai multe companii din întreaga lume cum ar fi cea de sondaje online Greenfield Online sau Skype și multe altele.

No comments:

Post a Comment