Wednesday, September 2, 2015

E O Plăcere Să Vezi Cum Taie Bărbatul Asta Pepenele !!!

Dacă vrei să îți impresionezi prietenii în zilele acestea toride de la sfârșitul verii atunci trebuie să vezi imaginile din videoclipul de mai jos. Când vei vedea ce face bărbatul acesta cu pepenele roșu îți vei dori să încerci și tu acasă să faci așa ceva mai ales că o felie de pepene rece nu strică niciodată.

Nu cred că există fruct mai potrivit pentru o vară toridă cum a fost și acesta decât pepenele verde. Acesta pe lângă faptul că ne va potoli setea de fiecare dată ne va mulțuimi și cu gustul lui nemaipomenit de dulce. Cred că fără nici o glumă aș putea mânca aproape un pepene din acesta întreg pe nerăsuflate pentru că nu ai cum să nu îți placă așa ceva.Celebrul scriitor Mark Twain a spus niște vorbe înălțătoare despre pepenele verde și anume că ”Este un produs de lux al acestei lumi. Când guști un pepene, îți dai seama de fapt ce mănâncă îngerii”

Iată în continuare câteva beneficii ale pepenelui verde pentru sănătatea dumeneavoastră.Dacă simțiți cumva oboseală generală în organism atunci nu ar strica să faceți o cură de pepene care să dureze minim 2 săptămâni de zile. În altă ordine de idei pe lângă lucrurile bune din punct de vedere nutritiv conținutul acestuia crescut de antioxidanți îl face să fie ideal pentru protecția vaselor de sânge și împiedică o îngroșare nedorită a pereților acestora.

Tot acești antioxidanți conținuți de pepenele verde joacă un rol foarte important în prevenirea a nenumărate tipuri de cancer.În anii trecuți mai precis în 2008, 2009 au avut loc numeroase studii în Republica Chineză care au relevat că un consum frecvent al acestui fruct previne apariția diferitelor tipuri de cancer specifice femeilor. Tot pentru femei este și o sursă de frumusețe deoarece nutrienții conținuți sunt benefici pielii. Există de fapt o sumedenie de tratamente cosmetice care se bazează pe acest incredibil fruct.

No comments:

Post a Comment