Thursday, September 3, 2015

Când Am Văzut Că Folosește Spray De Gândaci Pe Faruri, Nu Mă Așteptam La Un Asemenea Rezultat !!!

Dacă ai precum am și eu o mașină de câțiva ani și vrei să îi mai prelungești perioada de folosire atunci urmărind imaginile videoclipului de mai jos poți învăța o nouă metodă prin care vei face ca farurile tale oxidate sau murdărite să își capete luciul de altă dată și să nu mai ai nici o problemă cu vizibilitatea pe timpul nopții. Dacă vei utiliza metoda întocmai cum vă va arăta acest bărbat cu siguranță veți fi încântați de rezultatele obținute. Eu unul sunt foarte bucuros pentru că nu este nici greu și nici costisitor precum alte produse chimice speciale pentru așa ceva.

După cum vedeți acest bărbat dă cu un spray de insecte pe farurile oxidate ale mașinii sale peste care a trecut o vreme destul de mare. Dar după ce curăță cu o cârpă zona cu pricina totul rămâne ca și cum ar fi nou nouț fără nici o urmă de oxidare putând fi observate chiar și becurile farurilor în interior cu ușurință.

Pentru a face metoda și mai eficientă acesta vă recomandă să folosiți un șervețel sau chiar un ziar pentru că astfel veți curăța mai ușor zona și veți elimina toate impuritățile. Dacă v-a plăcut acest clip și considerați metoda utilă puteți să urmăriți mai multe trucuri pentru casă și mașină pe canalul de Youtube Crazy Russian Hacker.

Specialiștii recomandă deținătorilor de autoturisme să nu polișeze niciodată farurile mașinilor și să folosească doar soluții profesioniste sau câteva soluții alternative cum ar fi pasta de dinți. Soluția 3M este o soluție care va reda strălucirea de altădată a farurilor mașinii dumneavoastră făcându-i pe cei care le vor vedea să creadă că le-ați schimbat cu unele noi. Aceasta soluție a tratamentului cu 3M te va scăpa de un proces repetat de curățare la o anumită perioadă a acestora deoarece menține un timp de până la 10 ori mai îndelungat farurile fără să se mătuiască față de soluțiile alternative.

No comments:

Post a Comment