Saturday, September 5, 2015

Filma Copilul Cum Învață Să Meargă - Dar Când A Văzut Ce Apare Pe Cameră A Luat-o cu Transpirații !!!

O întâmplare de-a dreptul ciudată a avut loc acum mai bine de 4 ani în Argentina. Se pare că în ianuarie 2011 o mămică pe numele ei Silvia a înregistrat ceva pe camera de filmat care avea să o marcheze pe viață și să își pună întrebarea până în ziua de azi dacă acel lucru pe care l-a văzut a dispărut pur și simplu sau dacă s-a ascuns și încă mai locuiește în casa ei.

După cum spuneam era o după amiază de ianuarie iar tânăra mămică Silvia se juca la fel cum făcea în fiecare zi cum bebelușul ei de numai câteva luni . Ba mai mult în acea zi luase și camera de filmat pentru că se gândea că poate va imortaliza momentul în care merge pentru prima oară singur fără să fie ajutat de nici un alt membru al familiei sale. Nu s-ar fi gândit niciodată că această filmare îi va schimba viața.

Se pare că pe cameră în timp ce îl filma pe fiul ei a apărut o creatură ciudată asemănătoare unui spiriduș care venind dinspre o altă cameră s-a făcut nevăzută sub dulapul în preajma căruia se afșa copilașul. În momentul în care a urmărit cu camera și a filmat dedesubtul dulapului s-a putut vedea clar că nu exista nimic acolo dar revăzând imaginile filmate părea că ființa este cât se poate de adevărată.

Oare ce să fi fost chiar o creatură sau doar un film foarte bine editat? Se pare că latin americanii sunt foarte încrezători în existența așa zișilor ”Duendes” în traducerea noastră aceștia ar fi echivalentul spiridușilor. În anumite culturi latin americane aceste făpturi sunt considerate ca fiind protectorii oamenilor mai ales când aceștia se rătăcesc în păduri departe de propria casă. În cultura mexicană spre exemplu acești ”duendes” se crede că se ascund în pereții casei mai ales în cei ai dormitoarelor. Se spune că aceștia ies pe ascuns de acolo și iau diverse lucruri ale copiilor mici.

No comments:

Post a Comment