Wednesday, September 9, 2015

Șmecheru Cu Merțan Ia Curba La Dreapta Cu 200 km/h - Stai Să Vezi CONTINUAREA !!!

Dacă veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos veți înțelege faptul că nu vă puteți baza la volan pe nici un tip de mașină atunci când aveți viteza cu mult peste limita admisă de lege. Lucrul acesta ni l-a putut demonstra acest posesor de Mercedes ultimul model care gonea în drumul său spre destinație cu peste 200 km/h. În condițiile unui trafic aglomerat și a unei șosele care nu este o lungă linie dreaptă puteți vedea ce înseamnă acest lucru.

Șoferul care a surprins imaginile pe care le puteți viziona a fost o victimă a inconștienței unui participant la trafic care s-a bazat un pic prea mult pe mașina lui scumpă. Acesta nu a mai putut evita coliziunea cu alți doi participanți la trafic printre care s-a aflat și cel la bordul căruia era o cameră de înregistrare. Impactul cu prima mașină lovită nu le-a afectat foarte mult pe nici una dintre ele dar în cazul celei de-a doua acesta a fost unul extrem de spectaculos.

Se poate observa pe imagini cum în primă fază Mercedesul acroșează Dacia Duster care circula regulamentar și ”reușește” să-i smulgă doar oglinda și să îi zgârie vopseaua pe partea stângă a mașinii la rândul său rupându-și oglinda. Din inerție acesta lovește și următoare mașină pe care o avariază serios iar la rânduș său își distruge bolidul proaspăt cumpărat.

Din fericire nu au existat victime în urma acestui accident persoanele din ambele mașini suferind doar câteva lovituri ușoare dar pentru șoferul peste care a intrat inconștientul cu Mercedes acestea au fost și de natură psihologică pentru că nu este ușor să circuli regulamentar și să se îndrepte spre tine glonț o mașină cu o viteză de peste 200 km/h. Aceast clip ar trebui să reprezinte încă o lecție pentru cei cărora le place să meargă în același stil precum șoferul vinovat în cazul de față.

No comments:

Post a Comment