Wednesday, September 9, 2015

Un Militar I-a Dat Pe Toți La O Parte Și A Început Să Danseze Cu Fiica Sa - Ce A Urmat E Absolut FASCINANT !!!

Se spune în popor că de obicei există o legătură mai strânsă și de-a dreptul specială între tată și fiică respectiv între mamă și fiu. Nu știm dacă această regulă se aplică în toate cazurile dar dacă stăm să judecăm după situația de față putem spune că este adevărată 100%. Așadar vă invit să urmăriți cu plăcere videoclipul de mai jos și sunt convins că veți aprecia reprezentația celor doi tată și fiică în fața invitaților petrecerii.

La o petrecere aniversară în care sărbătorita pe numele ei Jasmine care tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 15 era în centrul atenției avea să aibe loc un moment care îi va lăsa cu gura căscată pe toți invitații. Momentul a fost pus la cale de însăși sărbătorita zilei împreună cu mult iubitul ei tătic care este militar de carieră în armata Statelor Unite ale Americii.

După cum puteți vedea și în imagini acesta a ales să poarte uniforma militară alături e prințesa lui și când spun prințesă nu mă refer numai la relația dintre cei doi ci și la ținuta pe care Jasmine a adoptato pentru această petrecere dată în cinstea zilei sale de naștere. În continuare cei doi au un număr în care dansează sincron pe mai multe melodii cunoscute.

Spre deliciul celor aflați de față acesta se mișcă precum un adolescent neputându-se face o clară diferență între vârsta celor doi. Se vede din mișcarea pe aceste ritmuri de muzică modernă că legătura dintre tată și fică este una cât se poate de puternică și că acesta ar face orice pentru prințesa lui. La un moment dat locul tăticului-erou este luat pe ringul de dans de frățiorul mai mic al sărbătoritei și împreună cu acesta continuă să danseze în fața celor prezenți spre amuzamentul și buna-dispoziție a acestora.

No comments:

Post a Comment