Tuesday, September 15, 2015

Șmecherul Cu Golf Nu Vrea Să Se Legitimeze - Stai Să Vezi Cum Acționează Polițistul Român !!!

Un incident neobișnuit s-a petrecut pe străzile din țara noastră și ar fi bine să îl vedeți pentru că se pare polițiști români au luat din ce în ce mai multe din comportamentul celor din statele din vest și mai ales din Statele Unite ale Americii. Din imaginile de mai jos puteți vedea cel mai bine tot ceea ce s-a întâmplat în acestă situație.

Se pare că un șofer care a oprit într-un loc neregulamentar pe șoselele din România a fost oprit în trafic de către un echipaj al poliției și i s-au cerut documentele pentru verificare și cel mai probabile pentru a primi amenda meritată. Polițistul însă s-a lovit de refuzul categoric al conducătorului auto acesta spunând că nu este obligat să prezinte actele și mai mult că nu este justificată oprirea lui în trafic.

Când acesta i-a cerut imperativ să prezinte actele și i-a prezentat sancțiunile mult mai grave pe care le riscă în cazul neprezentării acestora șoferul a început să filmeze cu telefonul mobil pentru a arăta după cum consideră el acest abuz al poliției rutiere. Cu toate acesta polițistul nu s-a lăsat intimidat la vederea aparatului de filmat și a continuat să îl someze și să îl roage să coboare din mașină pentru verificări.

În momentul în care acesta a refuzat radical atunci polițistul a deschis portiera și a început să tragă de șofer acesta adresându-i cuvinte jignitoare și punându-l să ia mâna de pe mașina lui. În momentul în care a auzit jignirile polițistul pur și simplu a luat foc și i-a aplicat o corecție șoferului recalcitrant aducându-ne aminte că legea trebuie să fie respectată întocmai și că nu mai e loc de jumătăți de măsură.

No comments:

Post a Comment