Thursday, September 3, 2015

A Pus O Jumătate De Ceapă În Ureche Înainte De Culcare - DAR Stai Să Vezi Când Se Trezește !!!

Mulți dintre noi când aud de ceapă se gândesc imediat la lacrimile provocate de tăiatul acesteia, dar ceea ce nu știam până acum este că ceapa are o multitudine de beneficii împotriva diverselor boli. Fiind cultivată pe întreg globul această legumă are diferite utilizări în funcție de cultura poporului. Aceasta pe lângă utilizarea obișnuită în diferitele tipuri de mâncare poate fi folosită pentru a curăța grătarele și plasată în urechi sau în șosete pe timp de noapte ajută la vindecarea unor stări de rău ale corpurilor noastre. Da ați citit bine ultima parte ceapa ajută la lupta împotriva diferitelor tipuri de gripă și stărilor febrile.

Dacă vă întrebați cum e posibil acest lucru atunci luați o ceapă tăiți-o și scoateți partea din mijloc a acesteia. După acest proces puneți ceapa în deschizătura urechii chiar înainte de a merge la culcare și a doua zi dimineață ar trebui să vă treziți simțindu-vă mult mai bine. Acesta va acționa peste noapte și va elimina eficient și natural orice urmă de inflamație care vă cauzează durerea.

În China există o metodă de utilizare a cepei în scopuri terapeutice cunoscută încă din vremea antică. Chinezii cunoșteau că există mii de terminații nervoase la nivelul tălpilor care aveau corespondență directă către organele interne. Atunci când pui o ceapă pe talpa piciorului aceasta având proprietăți anti-virale și anti-bactereiene va omorî toți microbii și bacteriile existente. Totodată acidul fosforic conținut de aceasta intră în fluxul sangvin și ajută la purificarea sângelui care circulă în organism.

Pentru a realiza acest lucru puteți lua o ceapă și după ce tăiați rondele subțiri aplicați pe toată suprafața tălpii și trageți o șosetă peste ele pentru a fi în contact permanent și a își face efectul. Țineți minte puteți folosi orice tip de ceapă fie ea roșie sau albă.

No comments:

Post a Comment