Wednesday, September 2, 2015

MAMĂ MAMĂ MAMĂ !!! Ce Se Întâmplă Când Două Mașini Se Ciocnesc La 200 km/h !!!

Nu mai este nici un secret pentru nimeni că viteza este principala cauză a accidentelor auto pe șoselele din România și aceste accidente se soldează în multe dintre cazuri cu pierderea de vieți omenești. Pentru a înțelege gravitatea acestor vorbe vă rugăm să urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și veți înțelege exact despre ce este vorba.

Un grup de cercetători polonezi au vrut să arate ce se întâmplă în cazul unui accdient la o viteză foarte mare și au reușit să adune niște imagini spectaculoase în speranța în care cât mai mulți conducători auto le vor viziona și vor înțelege de ce este atât de necesar să respecte regulile de circulație mai ales cele care se referă la viteza maximă admisă pentru a circula pe diferitele porțiuni de drumuri.

După cum se poate observa în urma unui impact dintre o mașină care circulă cu viteza de aproxiamtiv 200 kilometri la oră cu o altă mașină aflată în staționare nu mai rămâne prea mare lucru. Acum închipuiți-vă că mașinile respective au la bordul lor oameni și atunci vă veți da seama cu adevărat de gravitatea unui astfel de incident. Imaginile vorbesc de la sine în oricare dintre situație în urma impactului au putut fi constatate doar grămezile de fiare ale autoturismelor aflate în coliziune.

Așadar cel mai important este să ascultați de avertizările polițiștilor rutieri și să nu depășiti limitele legale în primul rând pentru aspectul ce privește sănătatea dumneavoastră și în al doilea rând de ce nu pentru cel financiar. În momentul în care partea carosabilă este acoperită de apă sau de alte intemperii atunci trebuie adaptată viteza în funcție de condițiile de drum astfel că dacă se impune circularea în condiții de siguranță cu o viteză mult mai mică decât viteza maximă admisă atunci trebuie să țineți cont de acest lucru. Totodată șoferilor începători li se recomană să circule în afara localităților pe diferitele tipuri de drumuri cu o viteză mai mică cu 20 de kilometri pe oră decât limita maximă admisă.

No comments:

Post a Comment