Friday, September 25, 2015

A Turnat Apă Opărită Pe Bara Din Față A Mașinii Și Am Crezut Că E Nebun - Dar Stai Să Vezi Continuarea !!!

Mulți dintre șoferi pățim adeseori câte un mic incident în trafic sau chiar în parcare. Fie că faci tu greșeala sau pur și simplu așa o găsești bara îndoită a mașinii reprezintă un lucru inestetic care necesită ajutorul unui service specializat. Cu toate acestea există o metodă care funcționează 100% și nu este deloc costisitoare. Dacă veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos veți învăța și voi cum să vă reparați bara îndoită a mașinii în doar câteva secunde în propriul garaj.

Tot procesul nu durează decât doar câteva minute și nu necesită costuri după cum veți vedea în cele ce urmează. Aveți nevoie doar de apă și un recipient în care să fierbeți această apă de prefera o oală mai mare. Tot ce aveți de făcut este mai întâi să fierbeți apa iar imediat după ce ați luat-o de pe foc să începeți să turnați peste locul îndoit de la bara de protecție a mașinii dumneavoastră.

Aceasta este confecționată dintr-un plastic iar în urma trecerii apei fierbinți pe deasupra acestuia el devine ușor flexibil și poate fi modelat după bunul plac, în cazul de față astfel încât să revină la poziția inițială și să ne scape de inestetica îndoitură.

După ce ați împins și ați aranjat bara de protecție în poziția ei inițială trebuie să puneți în același recipient apă rece și să o turnați peste locul proaspăt modelat. Acesta se va întări la loc și veți obține o bară nou nouță fără nici un fel de îndoitură. Metoda funcționează 100% în cazurile în care bara este confecționeată dintr-un material plastic fie el oricât de dur. Pentru celelalte materiale este recomandabil ca remodelarea acesteia să se facă într-un loc autorizat cum ar fi service-ul auto.

No comments:

Post a Comment