Tuesday, September 15, 2015

Rețeta Secretă Pe Care SIGUR Nu O Știai - Cum Gătești Un Ou Într-un Cartof !!!

A auzit și văzut multe metode de preparare a ouălelor unele dintre ele dintre cele mai neobișnuite dar vă mărturisesc faptul că la așa ceva nu m-aș fi așteptat niciodată. Rețeta propusă de acest bărbat este una pe cât de simplă pe atât de gustoasă și savuroasă. Acesta vă va arăta cum puteți să vă suprindeți apropiații gătind oul într-un cartof.

Metoda arătată de acest bărbat se referă mai ales în cazul în care sunteți într-o drumeție și aveți la îndemână cartofi și ouă dar spre exemplu nu aveți nimic de metal pe care să gătiți acele ouă. Așadar vă puteți inventa propriu recipient de gătit ouă într-un cartof pe care după cum veți vedea și în videoclip puteți să îl puneți în jarul improvizat din câteva vreascuri aflate la tot pasul în jurul dumneavoastră.

Așadar luați cartoful și tăiați pe lungime o primă felie apoi restul cartofului îl scobiți bine și faceți ca un recipient al cărui capac va fi felia tăiată inițial. După toate acestea deasupra feliel tăiate subțire înfigeți 3 bețe de chibrituri pentru a fi mai ușor de manevrat. Acum tot ce aveți de făcut este să spargeți oul să îl puneți în cartof îi puneți ”capacul” și îl așezați în jar vreme de 20 de minute.

După ce a stat cele 20 de minute luați cu grijă cartoful care între timp a devenit negru pe margini și îi desfaceți cu un cuțit ușor ”capacul”. Îndepărtându-l pe acesta veți remarca faptul că oul este incredibil de bine gătit. Când veți gusta și din el atunci cu siguranță vă va da pe spate deoarece gusturile se cobină foarte bine și este un mic dejun sau un prânz în pădure extrem de delicios.

No comments:

Post a Comment