Tuesday, September 29, 2015

Râdeau toți de ea când o vedeau pe stradă, dar stai să o vezi cum arată acum !!!

Ai fost vreodată tentat să judeci o persoană atunci când ai văzut-o prima oară după aparențe ? Felul cum arată, cum se îmbracă și nu după cum vorbește cum gândește sau poate cum este adevărat? Sunt convins că da, toți facem mereu aceeași greșeală și îi judecăm pe cei din jurul nostru fără măcar să îi cunoaștem mai bine sau și dacă îi cunoaștem fără să știm cu adevarat anumite lucruri despre ei. Veți vedea o poveste asemănătoare în cele ce urmează în care personajul principal este o fată pe care atunci când o veți vedea în primele imagini sunt convins că o veți judeca greșit.

Tânăra se numește Mel și are 28 de ani și este din Marea Britanie. Aceasta nu are un look mult prea prietenos pentru mulți dintre cei care o văd la prima vedere. Ea este plină de tatuaje și de cercei în cele mai neobișnuite locuri. Nici îmbrăcămintea nu este una prea prietenoasă bărțările cu țepi ascuțiți și bocancii de piele nefăcând-o atrăgătoare deloc ba din contră chiar pe mulți îi înspăimântă.

Cu toate acestea Mel a hotărât că este nevoie de o schimbare și a apelat la un cunoscut show de televiziune din Marea Britanie. Aceștia i-au promis că o vor face pur și simplu de nerecunoscut, iar în final așa a fost spre bucuria părinților, iubitului și chiar a lui Mel în persoană. Aceasta chiar a fost foarte entuziasmată de schimbare și a spuns că se simte pur și simplu ca o ”lady”.

Mai mult decât atât de la persoana care era apostrofată pe străzi pentru look-ul ei nonconformist dar mai degrabă neplăcut ochiului, acum impresiile câtorva bărbați intervievați pe stradă au făcut-o pe Mel să se simtă cu totul și cu totul specială și să uite definitiv de vechiul look.

No comments:

Post a Comment