Thursday, September 3, 2015

Când Au Văzut-o Jurații Atât De Mică Nu Au Luat-o În Serios - DAR Stai Să Vezi Cum Le Închide Gura La Toți !!!

Când această fetiță drăguță și firavă a apărut pentru prima dată pe scena de la celebrul show de televiziune Britanicii au Talent, jurații nu s-au uitat la ea decât cu milă văzând-o cât este de plăpândă. Nici prin gând nu le-a trecut că în câteva momente îi va lăsa pe toți cu gura căscată. Cum se poate ca o fetiță atât de scumpă și firavă să ascundă în interiorul ei o fiară adevărată, asta s-au întrebat și ei după ce au văzut reprezentația acesteia.

După această reprezentație micuța a obținut un contract pentru un film la Hollywood cu Zac Efron care se va numi The Martial Arts Kid. Dar să vedem de fapt cine este această micuță cu adevărat și cum a reușit ea să se facă cunoscută datorită talentului ei destul de neobișnuit pentru o fată.

Micuța se numește Jessie Jane McParland și are doar 9 anișori. Aceasta este originară din Londra, Marea Britanie. După cum v-ați putut da seama și din reprezentația acesteia este extrem de pasionată de artele marțiale. Părinții au dus-o la această disciplină încă de la vârsta de 3 ani. După 6 ani de antrenamente intense se pare că steaua acesteia a început să strălucească și a reușit o performanță de invidiat și pentru practicanți mai experimentați ai acestui sport. Visul micuței este să ajungă să reprezinte Marea Britanie la Jocurile Olimpice la disciplina pe care o îndrăgește atât de mult.

În ultimii ani o mulțime de talente precum Jessie au fost descoperite în urma show-urilor de televiziune de specialitate dintre acestea cel mai generalist este Got Talent show-ul care spre deosebire de celelalte formate nu caută numai oameni care au o voce frumoasă și sunt foarte talentați la cântat. Aici pur și simplu îți poți aduce talentul cu care te mândrești în fața tuturor indiferent de cât de banal sau cât de ciudat este acesta.

No comments:

Post a Comment