Friday, September 18, 2015

Un Savant Rus A Reușit Să Filmeze Sufletul Omului Când Părăsește Corpul !!!

Un om de știință din Federația Rusă a făcut o descoperire ce probabil poate fi considerată printre cele mai mari ale secolului 21. Acesta pe numele său Konstantin Koroktov susție după cum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos că a reușit să filmeze cum sufletul omului părăsește trupul imediat după moartea acestuia. Probabil veți spune că așa ceva este imposibil dar vă veți schimba cu siguranță părerea în cele ce urmează.

Așadar reputatul cercetător care este și directorul Institute of Physical Culture din Sankt Petersburg susține că sufletul uman are contrar așteptărilor culoarea albastră și poate fi observat cum se ridică treptat din corpul unei persoane aflate pe moarte. Acesta iese din corp mai întâi din zona capului iar la sfârșit din zona inimii. Tot Konstantin Koroktov precizează că atunci când este vorba despre o moarte suferită prin violență acest suflet să îi spunem așa se va reîntoarce în trup după doar câteva zile datorită unui exces de energie ce nu a fost consumată.

Potrivit celorlalți experți de la același institut din Federația Rusă descoperirrea aceste metode de a fotografia corpul ar putea fi utilă în diagnosticarea unor boli greu de depistat și a unor dezechilibre din punct de vedere biofizic. Koroktov a declarat că fotografierea sufletului a fost posibilă cu ajutorul une camere bioelectografice.

Această tehnică folosită de către profesorul Konstantin Koroktov a folosit această tehincă ce se asemănă într-o anumită masură cu celebra tehnică de fotografiere Kirlian care poate arăta ”energia vitală” a unei ființe umane.

No comments:

Post a Comment