Tuesday, September 1, 2015

Când A Dat Cu Un Burete De Sârmă Pe Parbriz Am Crezut Că E Nebun, DAR Rezultatul E Genial !!!

Bărbații în special țin la mașinile lor ca la ochii din cap, de multe ori aceștia exagerează atât de mult încât sunt în stare să afirme că țin mai mult la mașină decât la o persoană dragă de lângă ei sau chiar la propria lor persoană. Clipul pe care îl veți vedea mai jos se adresează celor care vor să își mențină mașina impecabilă indiferent de vreme. Așadar urmăriți câteva trucuri extrem de utile pe care cu siguranță le veți încerca și dumneavoastră dacă vi se vor parea interesante.

Probabil vă veți speria când veți vedea că bărbatul acesta își curăță parbrizul cu un burete de sârmă. Da veți putea obține un parbriz impecabil dacă îl veți lustrui cu un astfel de burete însă acest tip de burete trebuie să fie din categoria celor mai fine doar acelea nu îți vor lăsa nici o zgârietură pe parbrizul mașinii tale.

Un parbriz curat al mașnii nu ține neapărat de estetică ci de multe ori ține de siguranța celor aflați în mașină. Puțini dintre conducătorii auto dau o atenție cum se cuvine parbrizului atunci când își curăță mașina. Pentru a avea un parbriz impecabil și fără nici o urmă de impuritate nu aveți nevoie decât de o cârpă de microfibră, o soluție de curățat geamurile și o bucată de ziar.

Atunci când sunteți în plin proces de spălare a mașinii aveți grijă să lăsați la final curățatul geamurilor pentru că doar așa veți obține rezultatele dorite. Când curățați geamurile aveți întotdeauna ca întotdeauna să începeți cu interiorul acestora. Atunci când curățați în exterior trebuie să știți că ștergătoarele trebuie să fie într-o poziție ridicate și când le veți reașeza pe suprafața parbrizului sau a lunetei să le lăsați ușor și nu brusc.La finalul procesului de curățare aveți grijă să ștergeți toate geamurile cu bucata de ziar pe care ați pregătit-o. Tușul imprimat pe ziar acționează asemănător unui polish pe suprafața acestora.

No comments:

Post a Comment