Saturday, September 19, 2015

Cine S-ar Fi Așteptat La Asemenea Duel: Tractor vs. BMW !!! Fii ATENT Cine Câștigă !!!

Cine s-ar fi gândit că la o cursă organizată legal de mașini să se înscrie un asemnea concurent? Dar iată că în mama Rusie totul este posibil așa că urmăriți în imaginile din videoclipul de mai jos confruntarea între acești doi ”titani” ai asfaltului unul din punct de vedere al mărimii și unul al vitezei.

Când vezi un tractor înscris pentru o liniuță prima reacție este firească să zâmbești ba chiar să te bufnească râsul în hohote. Dar după cum veți vedea nu trebuie să fii cel mai puternic sau cel mai rapid într-o astfel de competiție ci important este să ai întcredere în mașina ta și să participi chiar dacă este greu să întreci un Bmw modificat cu mulți cai putere sub capotă.

Tractorul este un vehicul cunoscut pentru mulți pentru utilizarea în agricultură. Acesta dezvoltă o mare forță de tracțiune dar la viteze destul de mici. Termenul de tractor provine din limba latină unde este de fapt un verb și are semnificația de ”a trage”. Primul utilaj autopropulsat ce e drept cu un motor pe aburi care a fost utilizat în agricultură a fost construit la jumătatea secolului al nouăsprezecelea mai precis în 1849.

În anul 1891 este construit primul tractor care era echipat cu un motor inventat de un celebru inginer neamț pe numele său Nicolaus Otto. Acesta este considerat a fi primul tractor deoarece avea în componență o serie de elemente considerate esențiale pentru a denumi în acest fel o astfel de mașinările.

Și România are o istorie bogată în ceea ce privește tractoarele. Primul astfel de vehicul a fost construit în luna noiembrie 1946 de uzinele la vremea aceea IAR care mai târziu și-au schimbat denumirea în ”Tractorul”. Capacitatea maximă de producție a țării noastre a fost la un moment dat de aproximativ 60 de mii de unități pe an ceea ce făcea din România una dintre cele mai mari indndustrii producătoare de utilaje agricole din lume la vremea respectivă.

No comments:

Post a Comment