Wednesday, September 9, 2015

A Făcut Un Lucru Pe Care Majoritatea Îl Facem În Fiecare Zi Și A Rămas Fără Vedere !!!

Din ce în ce mai mulți oameni refuză să mai poarte ochelari pentru a-și corecta vederea sau a vedea mai bine și folosesc alternativa cea mai la îndemână și anume lentilele de contact. Acestea pe lângă faptul că sunt foarte utile elimină și din inesteticul cu care mulți se confruntă atunci când poartă ochelari. Dar iată că există și o parte rea a purtatului lentilelor de contact de care va trebui neapărat să țineți cont de acum încolo după cum veți vedea și în videoclipul de mai jos.

Obiceiul de a adormi cu lentilele de contact la ochi este unul destul de des întâlnit printre cei ce poartă asemenea obiecte. Mulți nu iau în seamă avertizările de tot felul atât ale medicilor cât chiar și cele de pe cutiile acestor lentile și probabil din comoditate le lasă și peste noapte la ochi. După cum veți vedea în cele ce urmează acest obicei este mult mai periculos decât ar părea și cu siguranță îi va dezvăța pe cei care făceau asta până acum.

Un bărbat din orașul Cincinnati, Statele Unite ale Americii a simțit pe propria piele ce înseamnă să ai prostul obicei e a dormi cu lentilele de contact la ochi. Mai întâi el a simțit după câteva săptămâni o mică mâncărime în zona ochilor dar nu a dat importanță. Totul până când aceasta s-a transformat în vedere blurată și totodată într-o durere extremă. Acesta a ajuns la medic și a fost informat că a luat o bacterie pe suprafața dintre ochi și lentilă. În final acesta a rămas fără vederea la un ochi ceea ce ar fi părut de-a dreptul incredibil înainte de acest incident.

Așadar fie că purtați dumneavoastră sau poate cunoașteți un prieten, o rudă care are acest obicei defectuos. Trebuie să luați în calcul ceea ce ați văzut în acest clip pentru a nu avea mai târziu aceleași neplăceri precum a avut acest bărbat din Statele Unite care și el la rândul lui nu a dat importanță unei astfel de probleme și a crezut că nu se poate întâmpla nimic contrar avertismentelor pe care le citise în instrucțiunile de utilizare ale acestora.

No comments:

Post a Comment