Friday, September 4, 2015

A Legat 54 de Drone De Un Cadru Metalic și S-a Așezat Pe Scaun - Fii ATENT Ce Face Cu Drăcia Asta !!!

Pentru bărbatul din videoclipul de mai jos cuvântul imposibil nu există în vocabular. Asta pentru că atunci când le-a spus prima dată visul său prietenilor aceștia au râs de el și l-au catalogat nebun explicându-i că este imposibil ceea ce vrea el să facă și că nu are nici o șansă. Dar se pare că bărbatul nu a dezarmat la auzul acestor vorbe și s-a apucat serios de treabă după cum veți vedea.

Dar ce a vrut el să facă mai precis? Văzând o serie de filme vechi cu primele avioane inventate de Frații Wright și chiar cele inventate de Aurel Vlaicu și Traian Vuia acesta s-a gândit să își construiască un dispozitiv de zbor modern folosindu-se de tehnologii deja existente pe care urma să le îmbine pentru a ieși aparatul de zbor mult dorit.

Zis și făcut acesta a făcut un cadru metalic la care a atașat mult iubitul său scaun de grădină iar apoi a început să deseneze și să se gândească oare cum ar putea să facă această construcție să îl plimbe prin aer. Uitându-se prin garaj acesta a găsit drona pe care o achiziționase în urmă cu ceva vreme și de aici nu a mai fost decât un singur pas până la rezultatul final după cum veți vedea.

Calculând greutatea totală a construcției sale precum și cea împreună cu masa corpului său a ajuns la concluzia că un număr de aproximativ 54 de drone ar fi suficient pentu a ridica în aer toată greutatea și a putea să o mențină acolo ba chiar să se miște cu ea în perimetrul grădinii. După cum vedeți și în imaginile din acest videoclip visul acestuia s-a realizat chiar dacă întreaga invenție mai trebuie pusă la punct cu sincronizarea ea se ridică cu ușurință de la sol și poate zbura prin aer preț de câteva secunde bune.

No comments:

Post a Comment