Friday, September 4, 2015

Șoferul Cu Volvo A Vrut Să Depășească Coloana În Curbă - DAR Stai Să Vezi Ce Pățești Când Te Crezi Șmecher

Atunci când urmezi cursurile și orele de condus la școala de șoferi instructorul te învață niște reguli elementare de circulație care mai târziu te vor scăpa de multe belele în trafic. Vă veți da seama de acest lucru mai ales după ce veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos în care șoferul unui Volvo XC90 s-a crezut probabil pentru că are o mașină mai scumpă decât cele obișnuite, șmecher și i-a sfidat pe ceilalți participanți la trafic.

După cum vă spuneam acest șofer cu Volvo s-a arătat foarte nerăbdător în trafic și chiar dacă pe drumul de munte cu serpentine a văzut coloana de mașini care mergeau neregulamentar nu a respectat zona deosebit de periculoasă și nici marcajele care indicau clar că este interzisă depășirea și s-a angajat în această manevră periculoasă.

La capătul acestei manevre avea să își dea seama exact de ce vă aminteam eu mai sus și anume că trebuia să țină cont de cele mai elementare reguli de circulație și să nu se angajeze în depășire în locurile unde lina de despărțire a sensurilor de mers este continuă și unde indicatoarele avertizează că urmează o curbă periculoasă.

Neținând cont de toate acestea puteți observa și dumneavoastră că accidentul a fost practic inevitabil. Singurul lui atuu în toată această situație fiind mașina care l-a protejat de o eventuală tragedie știindu-se foarte bine că mașinile Volvo stau cel mai bine la capitolul siguranța pasagerilor. Dacă de data asta nu au existat victime omenești gândiți-vă că în cele mai multe cazuri astfel de încălcări ale regulilor de circulație duc spre asemenea situații de-a dreptul dramatice. Așadar respectați regulile de circulație pentru că numai așa vă puteți proteja viețile de eventualele incidente neplăcute.

No comments:

Post a Comment