Saturday, September 19, 2015

A Început Să Tremure Sufletul În Jurați Atunci Când Au Auzit-o Cum Cântă !!!

Muzica!? Cui nu-i place muzica ? Sunt convins că tuturor dintre dumneavoastră le place iar în acest caz momentul pe care îl veți vedea în continuare în imaginile videoclipului de mai jos sunt convins că vă va intra direct la suflet așa cum le-a intrat și celor care au ascultat interpretarea de excepție a acestei fetițe la un celebru concurs de talente desfășurat la noi în țară pe unul dintre posturile naționale de televiziune.

Această tânără se numește Elena Hasna, are doar 12 ani și provine din Târgu Jiu dar atunci când veți auzi cum interpretează piesa celebrei Lara Fabian ” Je suis malade” ați putea să pariați că nu este vocea unui copil de doar 12 ani ci a unui artist tânăr deja consacrat. Stările pe care le-a imprimat aceasta juriului dar și celor prezenți au fost de bucurie, de uimire și de apreciere a unui asemenea talent înnăscut am putea spune.

Interpretarea micuței românce nu a rămas fără ecou la nivel internațional chiar compozitorul piesei interpretate de aceasta a ascultat prestația și i s-a părut ceva fenomenal astfel încât a promovat-o pe pagina lui de Facebook. Rezultatul este unul nemaiîntâlnit pentru cineva așa de tânăr din România vocea Elenei fiind ascultată de aproape 10 milioane de oameni din întreaga lume care și-au exprimat la unison aprecierea față de aceasta.

Chiar dacă micuța Elena nu a câștigat sezonul Next Star ea a fost foarte populară în rândul telespectatorilor datorită vocii ei de-a dreptul impecabile și a câștigat premiul de popularitate. Aceasta nu are de ce să fie tristă deoarece toate prestațiile de pe scena Next Star i-au adus mai târziu o promovare intensă prin prezența în diferite emisiuni de televiziune precum și pe șcenele spectacolelor din România.

No comments:

Post a Comment