Friday, September 25, 2015

Gestu Câinelui Prin Care Își Cere SCUZE Stăpânului Său Îți Va Topi Inima !!!

Sunt convins că toată lumea cunoaște expresia ”Câinele este cel mai bun prieten al omului” dar oare câți dintre cei care o știu cred că aceasta este adevărată. Mai mult ca sigur mulți dintre cei sceptici sau care poate nu iubesc animalele precum ceilalți vor spune că este imposibil acest lucru ca un câine să fie cel mai bun prieten al omului. Vă veți convinge cu siguranță că expresia este adevărată 100% atunci când veți urmări imaginile din videoclipul de mai jos.

Aceste imagini au făcut înconjurul internetului în ultimele 10 zile clipul fiind văzut de mai bine de 30 de milioane de oameni în întreaga lume și distribuit în continuare. Un bărbat pe nume Anthony Federica Granai l-a prins pe câinele său Ettore făcând dezordine chiar în sufrageria casei unde locuiește. În momentul când l-a văzut pe stăpân nemulțumit patrupedul a sărit în brațele lui ca și cum și-ar cere iertare.

Momentele care au urmat în brațele stăpânului sunt unice și nemaiîntâlnite până acum. Se poate observa cum acesta încearcă să îl înduioșeze pe stăpânul supărat care încearcă să nu se lase înduplecat de gesturile de tandrețe ale ”prietenului” său. Dar parcă acesta din ce în ce mai mult își cere scuze și încearcă să îi reintre în grații stăpânului.

Într-un final stăpânul îi acceptă scuzele și spune că vor face pace iar acesta parcă eliberat de o povară se așează la pieptul lui pentru a-i demonstra atașamentul și dragostea care i-o poartă celui care are grijă de el în fiecare zi. Trebuie admis faptul că un astfel de videoclip le va mișca sufletele chiar și celor care se credeau mai reci în sentimente.

No comments:

Post a Comment