Wednesday, September 9, 2015

Polițistii Au Tras Mașina Asta Pe Dreapta - DAR Stai Să Vezi SURPRIZĂ,Cine Se Dă Jos De La Volan !!!

În ultimii ani au luat amploare canalele de Youtube care aduc în prim planul celor ce le urmăresc o mulțime de farse care mai de care mai neobișnuite. Cu toate acestea farsa pe care o veți vedea în videoclipul de mai jos este una inedită pe care nimeni nu s-a gândit până acum să o mai facă.

Celebrul Youtuber Roman Atwood a decis să îi facă o farsă chiar bunicii sale în ziua în care aceasta împlinea frumoasa vârstă de 78 de ani. Așadar acesta i-a promis că o va plimba cu bolidul pe care și l-a cumpărat din banii câștigați de pe urma farselor pe care le face de câțiva ani buni de zile.

Zis și făcut acesta s-a dus și a luat-o pe bunica sa din fața casei iar apoi au început să se plimbe pe străzile din oraș. Aceasta era din cale afară de fericită pentru că a avut ocazia să meargă cu o asemenea mașină superbă și puternică așa că nepotul ei s-a hotărât să intre într-o parcare goală în care a efectuat câteva manevre demne de un șofer de raliu cu scopul de a o impresiona și mai mult pe bunica lui.

La un moment dat acesta i-a cerut bunicii să schimbe locurile pentru a îi putea face o poză la volan să vadă și restul familiei cât de bine s-a simțit aceasta. În spatele lor însă a oprit un echipaj de poliție care i-a somat să coboare din mașină și a început să îi interogheze pe amândoi ca și cum ar fi infractori și mașina în care se află este furată. După câteva momente în care bunicuța a tras o sperietură groaznică din spate apare nepotul cu un tort și îi dezvăluie că totul a fost o farsă pentru a ține minte această zi de naștere tot restul vieții.

No comments:

Post a Comment