Thursday, September 3, 2015

Rumânii Cu BMW Încercau Să Păcălească Șoferii În Trafic - Dar Stai Să Vezi Ce Le Face Rusul ASTA !!!

Se pare că românii nu se dezic în afara granițelor și dacă eram obișnuiți ca aceștia să-și dea în petec prin țări precum Anglia, Germania sau Franța iată că aceștia au ajunsă să comită ilegalități într-o țară unde nu te-ai fi așteptat vreodată și anume în mama Rusie. Chiar dacă planul lor nu a dat rezultatul pe care îl așteptau datorită unui motiv destul de solid după cum veți vedea și în imaginile de mai jos intenția lor ne face să fim văzuți încă o dată rău în ochii străinilor și să se ducă vorba despre noi că am fi un popor rău intenționat.

După cum puteți vedea în imaginile filmate cu camera de pe mașina unui cetățean rus care va deveni și personajul principal al acestei întâmplări un Bmw plin cu români se afla staționat pe avarii pe marginea carosabilului. Șoferul și cu un pasager din dreapta se aflau în mijlocul străzii oprind ceilalți șoferi și cerându-le ajutorul dar nu degeaba ci oferindu-le în schimb diverse obiecte pe care îi păcăleau că au o valoare mai mare și care în realitate erau niște imitații de metal prețios.

Așadar aceștia pretindeau sume cuprinse între 50 și 200 de euro pentru a putea să își repare mașina chipurile dar în final de fapt îi țepuiau pe aceștia oferindu-le salbe care nu erau de fapt de aur. Șoferul mașinii din care se filmează a sesizat faptul că acești români vor să îi păcălească pe conaționalii săi și atunci a decis să le dea o lecție.

A oprit mașina pe marginea drumului în spatele mașinii acestora și s-a dat jos la ei cu o sabie ninja pe care o ținea sub bancheta din spate. Mergând agale spre aceștia românii s-au sesizat și au început să se panicheze mai ales femeia de pe bancheta din spate care s-a dat jos tot într-un suflet pentru a-și atenționa prietenii. În final aceștia sub amenințarea sabiei au plecat în trombă iar rusul nostru și-a văzut în continuare de drum mulțumit că le-a dat o lecție acestor șarlatani.

3 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete