Wednesday, September 23, 2015

A Întors Toate Scaunele În Câteva Secunde, Când L-au Văzut Jurații Nu Le-a Venit Să Creadă !!!

De-a lungul timpului ați ascultat și văzut probabil o mulțime de reprezentații ale unor oameni talentați mai ales că de ceva vreme s-au înmulțit spectacolele de televiziune care caută oameni talentați de-a lungul și de-a latul țărilor unde sunt organizate, dar astăzi pregătiți-vă pentru ceva unic și nemaivăzut într-un astfel de spectacol. După ce veți urmări videoclipul de mai jos cu siguranță îmi veți da dreptate.

Tânărul pe care îl veți vedea cântând în imaginile de mai jos se numește Jordan Smith și este originar din Harlan, Kentuky, Statele Unite ale Americii. Acesta i-a lăsat pe judecătorii de la celebrul show de televiziun ”The Voice” efectiv fără cuvinte. Acest lucru a fost posibil și datorită faptului că a decis să interpreteze o melodie care este destul de greu de performat cu o voce feminină cum este și originalul, cu atât mai dificil de o voce masculină.

Singura parte feminină din juriu a avut o reacție incredibilă atunci când a întors scaunul pentru a vedea cine se află în spatele acestei voci minunate. Gwen Stefani i-a spus concurentului că pur și simplu a șocat-o și că e cel mai ciudat lucru care i s-a întâmplat vreodată în viața ei deoarece nu arată deloc precum vocea pe care o are.

De altfel aspectul fizic l-a împiedicat pe acest tânăr să debuteze mai devreme la un spectacol de asemenea nivel deoarece întotdeauna a avut probleme cu cei din jurul său care l-au descurajat și au făcut diverse comentarii răutăcioase pe seaman greutății lui. Prin această interpretare a reușit practic să le închidă gura tuturor celor ce se uitau la el doar prin prisma aspectului fizic.

No comments:

Post a Comment