Sunday, September 27, 2015

Portarul Înscrie Un Gol Memorabil De LA 60 De Metri În Ultima Secundă !!!

Probabil mulți dintre dumneavoastră urmăriți a fel ca și mine de ani de zile fenomenu fotbalistic atât intern cât și internațional. Astfel că în toată această perioadă ați putu vedea o mulțime de goluri care mai de care mai spectaculoase, dar vă asigur că ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos nu se încadrează în această categorie ce este mult mai mult. Priviți și convingeți-vă singuri!

Portarii înscriu foarte rar goluri într-un meci de fotbal, de fapt dacă stăm bine și analizăm aceștia intervin în fazele de atac doar în situații disperate atunci când echipa lor se află în dificultate și au de recuperat un avantaj de un gol pentru a obține o remiză sau o calificare datorată numărului golurilor marcate în diferite circumstanțe.

În cazul de față situația nu se încadrează în cele de care aminteam mai sus ci este cu totul altceva. Portarul echipei IK Start pe numele lui Hakon Opdal în vârstă de 33 de ani a reușit un gol absolut antologic în minutul 66 al partidei cu Valerenga când a executat o lovitură liberă direct către careul advers. Se pare că atât coechipierii săi cât și jucătorii echipei adverse nu s-au așteptat ca execuția să aibe o asemenea finalitate.

Șutul acestuia care a fost mai mult o degajare a ajuns în dreptul liniei porții exact la nivelul transversalei iar portarul advers nu trebuia decât să pună mâinile și să oprească balonul din drumul acestuia către gol. Cu toate acestea el nu a reușit dorind să prindă mingea expediată de goalkeeper-ul advers el a scăpat-o printre mâini dându-i astfel ocazia acestuia să intre în istorie cu acest gol antologic.

No comments:

Post a Comment