Monday, September 14, 2015

Toți Credeau Că Va Fi Un Dans Al Mirilor Obișnuit, DAR Stai Să Vezi Când Dau Drumul La MAGIE !!!

Probabil mulți dintre dumneavoastră au văzut la fel ca și mine atât pe viu dar și pe internet o sumedenie de dansuri ale mirilor care au într-adevăr un farmec aparte. Cu toate acestea ceea ce veți vedea astăzi este desprins pur și simplu dintr-o altă dimensiune așa că vă voi lăsa să vă delectați cu imaginile din videoclipul de mai jos.

Vă veți schimba cu siguranță părerea despre dansul mirilor și vă veți da seama că tot ceea ce știați și văzuseți până acum era într-adevăr o banalitate pe lângă ceea ce au oferit invitaților și mai apoi lumii întregi acești doi proaspăt însurăței. Puteți să vă dați seama după numărul impresionant de vizualizări pe canalul de Youtube al mirelui care a depășit în doar 3 zile cifra de 4 milioane.

Cei doi tineri căsătoriți se numesc Justin Willman și Jillian Sipkins și au vrut să le demonstreze invitaților că dansul mirilor poate fi dus la un alt nivel și că nu trebuie să fie neapărat un vals vienez bine executat ci poate împrumuta elemente care țin de alte genuri muzicale și după cum veți vedea și de alte domenii decât cel al dansului obișnuit. Coregrafia a fost creată de către Justin care este de fapt un binecunoscut magician profesionist ce a apărut în multe spectacole de anvergură din Statele Unite ale Americii.

După cum v-am spus Justin Willman este un magician în vârstă de 35 de ani născută în Statele Unite ale Americii la data de 11 iulie 1980. Acesta pe lângă profesia de bază a apărut și în mai multe producții cinematografice de peste ocean. Este cunoscut ca fiind o prezență constantă în emisiunile de televiziune deja celebre cum ar fi ”Ellen” și ”The Tonight Show”.

No comments:

Post a Comment