Thursday, September 10, 2015

SUV-ul Asta Nu-l Atingi Nici Cu Tancul - Cea Mai Sigură Mașină Din Lume !!!

Probabil în ultima vreme ați auzit multe povești atunci când ați dorit să cumpărați o mașină despre elementele de siguranță și tehnologiile noi care te protejează în caz de accident, dar oricât ar fi ele de avansate acestea nu îți vor garanta niciodată 100 % că vei scăpa dintr-un accident la o viteză mai mare sau la impactul cu un vehicul mai mare decât cel cu care te deplasezi. În cele ce urmează veți vedea că în ciuda faptului că mașinile primesc titlul de cea mai sigură mașină a anului sau lucruri de genul acesta există o singură astfel de mașină care pur și simplu este indestructibilă.

Marauder este unu vehicul blindat și cu protecție anti-mine produs de grupul Paramount în Africa de Sud . A fost lansat în anul 2007 la Conferința Internațională de Apărare îm Arabia Saudită. Acest vehicul este proiectat pentru misiuni de recunoaștere și de menținere a păcii în zona Africii. Acesta poate transporta până la 10 persoane incluzând aici și șoferul.

Vehiculul a fost construit exclusiv pentru a efectua operațiuni în zonele urbane și are două tipuri de configurație 4x4 sau 6x6. Viteza pe care acest vehicul practic indestructibil o poate atinge este cuprinsă între 100 și 120 kilometri pe oră. Acesta poate străbate cu un singur plin nu mai puțin de 700 de kilometri.

În anul 2011 a avut loc un test între Marauder versiunea pentru civili și Hummer H3 ambele considerate vehicule mare rezistență. Cu toate acestea în urma testelor supremația a fost câștigată de Marauder. ACeasta s-a datorat faptului că a putut trece prin toate obstacolele cum ar fi ziduri foarte solide sau mașini parcate. Ba chiar unul dintre teste a presupus explozia unei mine chiar sub vehicul iar dacă în cazul Hummer-ului H3 acesta a fost distrus în totalitate, Marauder-ul a supraviețuit având doar câteva zgârieturi minore.

No comments:

Post a Comment