Friday, September 18, 2015

Ditamai Muntele Din ”Game of Thrones” Și-a Luat Umilință De La Pișpirică La Skandenberg !!!

O confruntare de neimaginat a avut loc zilele trecute la unul dintre cele mai populare sporturi între bărbați, Skandenberg. Dublul campion mondial Devon Larratt a fost provocat de cel mai puternic om din lume și anume binecunoscutul ”Munte” din celebrul serial de televiziune de pe HBO ”Game of Thrones”. În cele ce urmează puteți vedea în imaginile videoclipului de mai jos o confruntare cu adevărat interesantă în care câștigătorul este de-a dreptul neașteptat.

Se pare că ”Muntele” nu a avut nici o șansă în fața lui Devon deși mulți nu i-ar fi dat celui din urmă nici o șansă mai ales luând în considerare că adversarul său nu este de neglijat și are brațul de 2 ori mai mare decât al lui. Dar se pare că nici la mâna stângă nici la mâna dreaptă nu a contat forța brută ci mai degrabă Devon a învins prin tehnica sa impecabilă care l-a făcut consacrat în acest sport la nivel internațional fiind cel mai bine cotat sportiv de pe mapamond la ambele mâini.

Tehnica propice pentru un adevărat campion la skandenberg se referă la poziționarea brațului în așa fel încât se vor activa cele mai puternice grupe de mușchi ale acestuia în el și în partea superioară a corpului. Totodată avantajul unui bun tactician al acestui sport este luat în momentul în care arbitrul dă semnalul de început. Există două tehnici în acest sens prima se numește tehnica Hook iar a doua se numește chiar tehnica Larratt inventată de cel care se află în fața dumneavoastră.

Islandezul Hafþór Júlíus Björnsson este mai mult ca sigur celor mai mulți dintre dumneavoastră ca fiind ”Muntele” din Game of Thrones dar ceea ce nu știți despre el este că acesta a participat an de an la concusul de cel mai puternic om al planetei și are trei clasări pe podium până acum.

No comments:

Post a Comment